top of page
Glad tjej

Vill du gå ner i vikt?

För dig som vill minska i vikt och få verktyg för en god kosthållning.
Minska i vikt på ett hälsosamt, kvalitativt och hållbart sätt.

Med 8 veckor Kost påbörjar du din viktminskning, eller för den delen viktökning på ett hälsosamt, kvalitativt och hållbart sätt. Under de 8 veckorna är ett realistiskt mål är att minskar ca 4 kg i vikt.

 

Om man samtidigt styrketränar optimeras chansen till ett bevarande av muskelmassa och i det fallet är ett realistiskt mål 4 kg i minskad fettmassa.

 

Att minska 4 kg i fettmassa och samtidigt bibehålla sin muskelvolym, gör en STOR skillnad på kroppkompositionen och de "rätta formerna" kommer fram.

Under kursens gång kommer du att genomgå veckovisa hälsoanalyser, vilket ger dig detaljerad information om din hälsa och dess utveckling. Detta hjälper dig att ha full kontroll över dina framsteg och gör det möjligt att göra justeringar vid behov för att nå dina mål på bästa sätt.

För att underlätta din resa får du även tillgång till vårt omfattande receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept.

Dessutom kommer vi att ge dig all nödvändig information om ditt energibehov per dag.

kost_edited.jpg
images.png
Personlig kostplan

Oavsett om du går 8 veckor Kost eller inte kan du köpa ett personligt kostschema utifrån ditt mål, dagliga kaloriintag och dina preferenser. Vi tar fram recept på frukostar, luncher, middagar och mellanmål.

För hur många dagar vill du ha kostschema?

kost_edited.jpg
Kost 8 veckor

För dig som vill minska i vikt och få verktyg för en god kosthållning.

Minska i vikt på ett hälsosamt, kvalitativt och hållbart sätt.

images.png
Personlig Kostplan

Ett kostschema utifrån ditt mål och dina önskemål med recept på frukost, lunch, middag och mellanmål.

PXL_20231023_152457247.jpg

Eva-Marie har gått ner 4,7 kg i fett och minskat 4 enheter i viceralt fett, samt byggt en del muskelmassa, eftersom att hon även styrketränar.

Klarna-logo.png
x500w-BenifyLogo_blue.png
bottom of page