top of page
Personligträning

Gör dig redo för en förvandling. Vi tar din träning till nästa nivå med anpassade program som speglar just dina mål och behov. Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välmående.

Läs om:

- PT-grupp

- PT

- PT-Duo

Planering och framsteg

Varje steg på din träningsresa är noggrant planerat och loggat. Vi ser till att din träning ständigt utvecklas för att möta dina växande behov, vilket garanterar att du ser och känner resultat.

Träning – En resa för livet

Vår syn på träning går utöver fysisk aktivitet; det är en väg till personlig tillväxt och förnyad energi. Vi är här för att inspirera och stötta dig i varje steg på din hälsoresa!

Ditt nästa steg

Våra engagerade personliga tränare ser fram emot att vara din guide och stöd på vägen mot en hälsosammare framtid. Välj det PT-alternativ nedan som bäst passar dina behov och låt oss tillsammans skapa en ljus och energifylld framtid.

PT

Medlemskap Standard

från 995 kr / mån

PT

En unik chans att arbeta intensivt med din personliga tränare, som ger dig sin fulla uppmärksamhet. Perfekt för dig som har specifika mål, eller behöver extra stöd och riktad träning.

PT-timme

PT-klippkort 10 ggr

Pt- klippkort 20 ggr

895 kr

7 995 kr

13 995

PT-Grupp

Bli en del av något större! Vår PT-Grupp är en del av vårt Plus-medlemskap, där du tränar samtidigt med upp till 9 andra deltagare. Här får du både gemenskap och individanpassad träning på samma gång.

PT-Duo
PT-Duo

Dela träningsglädjen med en vän! Vår PT-Duo är idealisk för dig som vill ha en gemensam träningsupplevelse medan ni båda får personlig guidning och coachning.

595 kr

5 495 kr

PT-timme duo/person

PT-klippkort duo/ person 10 ggr

PT-grupp
Klarna-logo.png
x500w-BenifyLogo_blue.png
bottom of page