top of page
Glad tjej

Muskelmassa - Fettmassa - Skelett - Viceralt fett

Resultat svart på vitt

Med InBody får du direkta och precisa mätningar utan osäkra uppskattningar och spekulationer. Du får helt enkelt klara och tydliga svar som bekräftar om du är på rätt spår med din träning och kost, eller om det är dags att tänka om.

InBody är den mest pålitliga metoden på marknaden för kroppsmätningar. Hela 98,6 procent av resultaten matchas med DEXA-röntgen, vilket är den mest avancerade referensmetoden.

Ge dig själv verktygen för framgång och boka din InBody-mätning redan idag! Kontakta oss för att få veta mer och boka din tid.

Vad består du av?

Du får full koll på vad som är fett, muskler, vätska och ditt viscerala fett (bukfett). Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter. Och den visar ditt BMR – Basic Metabolic Rate – alltså hur många kalorier din kropp förbränner i vilande läge under 24 timmar samt ett dagligt rekommenderat kaloriintag. Med utgångspunkt från det kan vi därefter anpassa ditt kaloriintag för att minska eller öka i vikt.

Varför ska du mäta dig med InBody?

- Du vill få koll på din hälsa på in- och utsidan.
- Du får bevis på om din träning ger resultat.
- Du vill veta om du har en ökad risk för livstilsrelaterade sjukdomar.
- Du vill veta din fettprocent, muskelmassa och bentäthet.

inbpody.png
Hur går det till?

Själva mätningen tar mindre än en minut. Mätningen genomförs barfota och tunna kläder, typ t-shirt och tights/shorts, det viktigaste är att du har liknande kläder på dig vid en uppföljning.

För mest exakta resultat rekommenderar vi att du inte ska äta inom två timmar innan samt att du har druckit normalmycket. Du ska heller inte ha tränat innan eller vara stressad.

 

En annan viktig sak är att mäta sig under samma förhållanden vid varje tillfälle. 

Dina testresultat får du i appen InBody, där kommer du även att se dina tidigare mätningar.​

x500w-BenifyLogo_blue.png
bottom of page