top of page
received_844311907121057.jpeg
träningsProgram för dig som vill bli Starkare

Välkommen till vårt styrkefokuserade träningsprogram, där du blir starkare än någonsin förr! Starta när du vill och förändra ditt liv idag! Förbättra din styrka, rörlighet, balans och kondition på ett roligt och utmanande sätt som verkligen ger resultat.

Vår metod för styrketräning fokuserar på teknik och progressiv överbelastning för att stimulera muskelväxt och styrkeökning. Genom att använda rätt teknik och träna med rätt intensitet kan du uppnå en imponerande ökning av styrkan och förbättra din kroppskomposition.

Vårt träningsprogram är seriöst och förankrat i de senaste rönen och kommer att hjälpa dig nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt.

Starta när det passar dig! Vi kontaktar dig efter köp för att boka in introduktionspasset. Vid köp via Klarna kommer en betallänk att skickas efter köp, först efter att du följt anvisningarna i länken är bokningen fullständig.

 

Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över.

📅 Starta när det passar dig eller enligt nedan
📅 8 veckor

💰 Pris: 2995 kr (delbetalning via Klarna möjlig)

Innehåll:
- Introduktionspass där du lära dig grunderna i styrketräning och tre basövningar som anpassas efter dina förutsättningar, samt träningsloggning.
- 2 hälsoanalyser, våra InBody-mätningar ger dig detaljerad information om din hälsa och dess utveckling
- 2 coachade styrkepass/vecka, där du coachas till fantastiska resultat! Dessa pass bokar du själv in efter de pass som finns i schemat

received_844311907121057.jpeg
bottom of page