top of page
10
September
Praktisk livskontroll 8 veckor / Hisings Kärra

Bryt invanda mönster och skapa hälsosamma förändringar i ditt liv!

 

Oavsett om du vill förbättra din hälsa, öka din frihet eller återfinna den person du vill vara, kommer Praktisk Livskontroll att ge dig verktygen du behöver.

Vi erbjuder en holistisk upplevelse som kombinerar träning, yoga, kost och fokus på stresshantering och återhämtning. Genom att ta itu med alla aspekter av hälsa på ett integrerat sätt kan du uppnå balans och välmående på djupet.

Stress är en vanlig utmaning i dagens hektiska livsstil, och vi inser vikten av att hantera den på ett effektivt sätt. Genom att delta i vår kurs Praktisk Livskontroll kommer du att lära dig konkreta verktyg och strategier för att hantera och minska stressnivåerna i ditt liv. Vi kombinerar träning och yoga med tekniker för avslappning, andning och meditation för att skapa en balanserad och fridfull tillvaro.

Ta chansen att ta kontroll över ditt liv och investera i din hälsa och välbefinnande genom att anmäla dig till vår kurs Praktisk Livskontroll. Tillsammans kommer vi att arbeta mot att skapa balans, minska stress och uppnå en holistisk hälsa som varar livet ut.

 

Boka din plats nu och ta det första steget mot en hälsosammare och mer harmonisk tillvaro.

📅 Start: söndag 10 september 14:30-15:30 med informationsträff
📅 Träff: söndagar 14:30-15:30, avslut söndag 5 november
💰 Pris: 3495 kr (delbetalning via Klarna möjlig)

Begränsat antal platser!

Vid köp via Klarna kommer en betallänk att skickas efter köp, först efter att du följt anvisningarna i länken är bokningen fullständig.

Innehåll:
- Träff varje söndag 14:30-15:30 (ej obligatoriska)
- Veckovisa lektioner med verktyg för viktnedgång, återhämtning och balans.
- 1 yogapass/vecka
- Obegränsat med gruppass (ej passet Styrka)
- Fri tillgång till studion för egenträning och avslappning
- Veckovis hälsoanalys, vår InBody-mätning ger dig detaljerad information om din hälsa och dess utveckling
- Receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa.
- Få reda på ditt energibehov (kcal/dag)

livskontroll_edited.jpg
bottom of page