top of page

sön 10 sep.

|

Flexibel Hisings Kärra

Praktisk Livskontroll 8 veckor - Kärra

Ta kontroll över ditt liv och sätt hälsan i fokus Denna kurs riktar sig till alla som vill bryta invanda mönster och skapa positiva förändringar i sitt liv. Oavsett om du vill förbättra din hälsa, öka din frihet eller återfinna den person du vill vara.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

10 sep. 2023 14:30 – 05 nov. 2023 15:30

Flexibel Hisings Kärra, Kärra centrum 7, 425 34 Hisings Kärra, Sverige

Om evenemanget

Ta kontroll över ditt liv och sätt hälsan i fokus

Denna kurs riktar sig till alla som vill bryta invanda mönster och skapa positiva förändringar i sitt liv. Oavsett om du vill förbättra din hälsa, öka din frihet eller återfinna den person du vill vara, kommer Praktisk Livskontroll att ge dig verktygen du behöver.

📅 Start: söndag 10 september 14:30-15:30 med informationsträff 

📅 Träff: söndagar 14:30-15:30, avslut söndag 5 november 

💰 Boka-tidigt-pris: 2995 kr (gäller tom 31 juli) 

💰Ord. pris: 3495 kr

Begränsat antal platser!

Boka nu och betala endast 500 kr och resten 28/8. Välj att delbetala på upp till 2 månader. (Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning)

Innehåll: 

- Träff varje söndag 14:30-15:30 (ej obligatoriska) 

- Veckovisa lektioner med verktyg för viktnedgång, återhämtning och balans. 

- 1 yogapass/vecka 

- Obegränsat med gruppass (ej passet Styrka) 

- Fri tillgång till studion för egenträning och avslappning 

- Veckovis hälsoanalys, vår InBody-mätning ger dig detaljerad information om din hälsa och dess utveckling 

- Receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa. 

- Få reda på ditt energibehov (kcal/dag)

Vi erbjuder en holistisk upplevelse som kombinerar träning, yoga, kost och fokus på stresshantering och återhämtning. Genom att ta itu med alla aspekter av hälsa på ett integrerat sätt kan du uppnå balans och välmående på djupet.

Stress är en vanlig utmaning i dagens hektiska livsstil, och vi inser vikten av att hantera den på ett effektivt sätt. Genom att delta i vår kurs Praktisk Livskontroll kommer du att lära dig konkreta verktyg och strategier för att hantera och minska stressnivåerna i ditt liv. Vi kombinerar träning och yoga med tekniker för avslappning, andning och meditation för att skapa en balanserad och fridfull tillvaro.

Ta chansen att ta kontroll över ditt liv och investera i din hälsa och välbefinnande genom att anmäla dig till vår kurs Praktisk Livskontroll. Tillsammans kommer vi att arbeta mot att skapa balans, minska stress och uppnå en holistisk hälsa som varar livet ut. Boka din plats nu och ta det första steget mot en hälsosammare och mer harmonisk tillvaro.

Dela detta evenemang

bottom of page