top of page

sön 10 sep.

|

Flexibel Hisings Kärra

Kost 8 veckor - Kärra

För dig som vill minska i vikt och få verktyg för en god kosthållning Minska i vikt på ett hälsosamt, kvalitativt och hållbart sätt. 💰 Boka-tidigt-pris: 1695 kr (gäller tom 31 juli) 💰Ord. pris: 1995 kr Boka nu och betala endast 500 kr och resten 28/8. Begränsat antal platser!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

10 sep. 2023 10:00 – 05 nov. 2023 11:00

Flexibel Hisings Kärra, Kärra centrum 7, 425 34 Hisings Kärra, Sverige

Om evenemanget

För dig som vill minska i vikt och få verktyg för en god kosthållning

Minska i vikt på ett hälsosamt, kvalitativt och hållbart sätt.

📅 Start: söndag 10 september 10:00 

📅 Avslut: söndag 5 november 10:00 

💰 Boka-tidigt-pris: 1695 kr (gäller tom 31 juli) 

💰Ord. pris: 1995 kr

Boka nu och betala endast 500 kr och resten 28/8. (Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning)

Begränsat antal platser!

Innehåller: 

- Veckovisa hälsoanalyser, våra InBody-mätningar ger dig detaljerad information om din kroppssammansättning och utveckling 

- Receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa.  

- Få redan på ditt energibehov (kcal/dag) 

- Verktyg för viktnedgång

Vad kan du förvänta dig av vår kurs Flexibel Kost?

Realistiskt mål är att man under dessa 8 veckor minskar 4-8 kg i vikt. Om man samtidigt styrketränar optimeras chansen till ett bevarande av muskelmassa och i det fallet är ett realistiskt mål 4-8 kg i minskad fettmassa. Att minska 4-8 kg i fettmassa och samtidigt bibehålla sin muskelvolym, gör en STOR skillnad på kroppkompositionen och de "rätta formerna" kommer fram.

Under kursens gång kommer du att genomgå veckovisa hälsoanalyser, vilket ger dig detaljerad information om din hälsa och dess utveckling. Detta hjälper dig att ha full kontroll över dina framsteg och gör det möjligt att göra justeringar vid behov för att nå dina mål på bästa sätt.

För att underlätta din resa får du även tillgång till vårt omfattande receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa. Vi tror på att njuta av maten samtidigt som vi når våra mål!

Dessutom kommer vi att ge dig all nödvändig information om ditt energibehov per dag. Genom att förstå hur mycket energi du behöver kan du anpassa din kost och träning på ett optimalt sätt för att tappa fett och bevara eller öka din muskelmassa. Vi ger dig verktygen som behövs för att optimera din viktnedgång.

Ta steget mot en friskare och mer självsäker version av dig själv. Boka din plats redan idag!

Dela detta evenemang

bottom of page