top of page
kost_edited.jpg
Kost 8 veckor / Salem & Hisings Kärra

För dig som vill minska i vikt och få verktyg för en god kosthållning.

Minska i vikt på ett hälsosamt, kvalitativt och hållbart sätt.

Vad kan du förvänta dig av vår kurs Flexibel Kost?

Realistiskt mål är att man under dessa 8 veckor minskar 4-8 kg i vikt. Om man samtidigt styrketränar optimeras chansen till ett bevarande av muskelmassa och i det fallet är ett realistiskt mål 4-8 kg i minskad fettmassa. Att minska 4-8 kg i fettmassa och samtidigt bibehålla sin muskelvolym, gör en STOR skillnad på kroppkompositionen och de "rätta formerna" kommer fram.

Under kursens gång kommer du att genomgå veckovisa hälsoanalyser, vilket ger dig detaljerad information om din hälsa och dess utveckling. Detta hjälper dig att ha full kontroll över dina framsteg och gör det möjligt att göra justeringar vid behov för att nå dina mål på bästa sätt.

För att underlätta din resa får du även tillgång till vårt omfattande receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa. Vi tror på att njuta av maten samtidigt som vi når våra mål!

Dessutom kommer vi att ge dig all nödvändig information om ditt energibehov per dag. Genom att förstå hur mycket energi du behöver kan du anpassa din kost och träning på ett optimalt sätt för att tappa fett och bevara eller öka din muskelmassa. Vi ger dig verktygen som behövs för att optimera din viktnedgång.

Ta steget mot en friskare och mer självsäker version av dig själv. Boka din plats redan idag!

Starta när det passar dig

Pris: 1995 kr (delbetalning via Klarna möjlig)

Kontakta oss för betalning via Klarna.

 

Innehåll:

- 30 min avstämning onsdagar 18:40, med hälsoanalyser, våra InBody-mätningar som ger dig detaljerad information om din kroppssammansättning och utveckling
- Receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa. 
- Få redan på ditt energibehov (kcal/dag)
- Varje vecka skickas en lektion ut med information som ger dig mer kunskap och hjälp på vägen mot en hälsosammare livsstil

kost_edited.jpg
bottom of page