top of page
Inlägg (88).png
Kost 8 veckor / Salem & Hisings Kärra

För dig som vill minska i vikt och få verktyg för en god kosthållning.

Minska i vikt på ett hälsosamt, kvalitativt och hållbart sätt.

Vad kan du förvänta dig av vår kurs Flexibel Kost?

Realistiskt mål är att man under dessa 8 veckor minskar 4-8 kg i vikt. Om man samtidigt styrketränar optimeras chansen till ett bevarande av muskelmassa och i det fallet är ett realistiskt mål 4-8 kg i minskad fettmassa. Att minska 4-8 kg i fettmassa och samtidigt bibehålla sin muskelvolym, gör en STOR skillnad på kroppkompositionen och de "rätta formerna" kommer fram.

Under kursens gång kommer du att genomgå veckovisa träffar där en ny lektion presenteras varje vecka. I samband med träffen varje vecka sker hälsoanalyser, vilket ger dig detaljerad information om din hälsa och dess utveckling. Detta hjälper dig att ha full kontroll över dina framsteg och gör det möjligt att göra justeringar vid behov för att nå dina mål på bästa sätt.

För att underlätta din resa får du även tillgång till vårt omfattande receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa. Vi tror på att njuta av maten samtidigt som vi når våra mål!

Ta steget mot en friskare och mer självsäker version av dig själv. Boka din plats redan idag!

Starta söndag 14 april!

Pris: 2995 kr

Kontakta oss för betalning via Klarna.

Innehåll:

- Introduktion och inmätning på InBody

- 30 min veckovisa träffar söndagar 16:00 där en ny lektion presenteras.

(Ej obligatoriska.)

-  Veckovisa hälsoanalyser, sker i samband med söndagsträffen. Våra InBody-mätningar som ger dig detaljerad information om din kroppssammansättning och utveckling.

- Veckovis återkoppling på din hälsoanalys i InBody-appen.
- Receptkompendium med över 40 hälsosamma och goda recept. Här hittar du inspirerande idéer till frukost, lunch, middag och mellanmål som passar perfekt in i din hälsoresa. 

bottom of page