Utbildningar inom Friskvård och hälsa

Det är alltid bra att utbilda sig och här hittar du utbildningar som kan ta dig till nästa nivå. Om du inte hittar en utbildning som passar är du varmt välkommen att kontakta oss, så kanske vi kan hjälpa dig rätt. 

Cert. Personlig Tränare (PT), inriktning hälsa, prestation och behandling

Bli personlig tränare specialiserad mot hälsa, prestation och manuell behandling i en frisklicensierad och i en av landets mest omfattande PT-utbildning. Som deltagare hos oss får du alltid tillgång till aktuella verktyg för att arbeta med träning och hälsa, oavsett om du vill arbeta i träningsbranschen eller som egenföretagare. Våra väletablerade lärare och nära samarbete med branschen gör att vi kan hålla högsta kvalitét i undervisningen.

PT, Personlig tränare, Järfälla, Folkhögskola, Stockholm, Stockholmslän

Hälsoutvecklare

En eftergymnasial yrkesutbildning för dig som vill arbeta med att inspirera människor till att behålla god hälsa och förebygga ohälsa. Kursen syftar till att ge dig professionella verktyg för att kunna leda andra i hälsofrämjande insatser, med fokus på livsstilsfaktorer som exempelvis kost, stress och träning. Med stöd av våra erfarna och branschnära lärare ges du de bästa förutsättningarna för att kunna arbeta med hälsofrågor.

Hälsoutvecklare, Massör, Järfälla, Folkhögskola, Stockholm, Stockholmslän, Utbildning

Lägg upp er utbildning på Flexibel

Gör din utbildning synlig för alla som arbetar via Flexibel för endast 299 kronor för ett år.

 

Fyll uppgifter om utbildningen nedan och betala sedan i kassan.

Ladda upp bild
Ladda upp en fil som stöds (max 15MB)