Träning och kost - de bästa investeringarna du kan göra!

Att träna och ha en god kosthållning är förmodligen de i särklass bästa investeringarna du någonsin kan göra och det fantastiska är att det aldrig för sent att börja. Oavsett om du aldrig tränat, just börjat, eller är motionär kan vi hjälpa dig att nå dina mål. Alla kan förbättra sin hälsa och genom det erhålla en stor skillnad i livskvalité.

 

Läs gärna mer om träningens fantastiska effekter i vår blogg

Du är säkert bekant med ordet "bantning" och förmodligen har du hört talas om mängder av olika dieter. Kvällstidningar och livsstilsmagasin tävlar om att skriva om den ena fantastiska dieten efter den andra och de lovar otroliga resultat på kort tid. Lägg därtill alla reklamkampanjer som spelar på samma upplägg - "quick fixes". Problemet är inte att alla dessa metoder inte fungerar i det korta perspektivet, men de allra flesta som bantat går sedan upp all vikt igen när de slutat, dessutom är det vanligt att man till och med lägger på några extra kilon.

 

För att få en varaktig viktförändring behöver man lära sig mer om kost, om hur olika livsmedel påverkar och lära sig om hur man rent praktiskt kan göra för att få det att hålla över tid. Genom vår kostrådgivning får du de allra bästa förutsättningarna för att lyckas även i det långa loppet.

  • 104425-512 vit
  • facebook-new vit
  • 104425-512 vit

meny

Styrka

Kost

Massage

Blogg

Frilans

Om oss

Flexibel Friskvård & Hälsa Sverige AB

Lillekärr Södra 118

425 31 Hisings Kärra

Org.nr. 559256-8736

info@flexibelfriskvardhalsa.se