Träning

Kom igång

Prova-på-pass, grundkurs eller olika typer av medlemskap

Vad har du får mål och drömmar?

 

Vill du bli starkare, få bättre kondition, ökad rörlighet, gå ner eller upp i vikt, bli av med värk, bli hälsosammare, få bättre livskvalitet och öka chansen till ett långt liv? 

 

Då har du kommit rätt!

 

Hos oss tränar både nybörjare, erfarna, unga, medelålders och seniorer. Oavsett din startpunkt, träningsvana och erfarenhet är du varmt välkommen att bli medlem hos oss.

 

Kontakta oss gärna för ett personligt samtal för att få veta mera om vad vi erbjuder och vad vi kan göra för dig, eller om du vill testa ett prova-på-pass.

 

Varmt välkommen!

Maila oss för att boka InBody-mätning

Boka mätning i Hisings Kärra

23 eller 30 april

Få koll på vad din kropp består av!

Du får full koll på vad som är fett, muskler, vätska och ditt viscerala fett (bukfett). Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter. Och den visar ditt BMR – Basic Metabolic Rate – alltså hur många kalorier din kropp förbränner i vilande läge under 24 timmar samt ett dagligt rekommenderat kaloriintag. Med utgångspunkt från det kan vi därefter anpassa ditt kaloriintag för att minska eller öka i vikt.

Varför ska du mäta dig med InBody?

- Du vill få koll på din hälsa på in- och utsidan.

- Du får bevis på om din träning ger resultat.

- Du vill veta om du har en ökad risk för livstilsrelaterade sjukdomar.

- Du vill veta din fettprocent, muskelmassa och bentäthet.

Hur går det till?

Själva mätningen tar mindre än en minut. Mätningen genomförs barfota och tunna kläder, typ t-shirt och tights/shorts, det viktigaste är att du har liknande kläder på dig vid en uppföljning.

För mest exakta resultat rekommenderar vi att du inte ska äta inom två timmar innan samt att du har druckit normalmycket. Du ska heller inte ha tränat innan eller vara stressad. En annan viktig sak är att mäta sig under samma förhållanden vid varje tillfälle.

 

Dina testresultat får du både i pappersform samt i app, där kommer du även att se dina tidigare mätningar.

Vi rekommenderar att det går ca 1-2 månader mellan mätningarna.