shutterstock_524086885.jpg

TRÄNING - YOGA - MASSAGE

Vad har du får mål och drömmar?

 

Vill du bli starkare, få bättre kondition, ökad rörlighet, gå ner eller upp i vikt, bli av med värk, bli hälsosammare, få bättre livskvalitet och öka chansen till ett långt liv? 

 

Då har du kommit rätt!

 

Hos oss tränar både nybörjare, erfarna, unga, medelålders och seniorer. Oavsett din startpunkt, träningsvana och erfarenhet är du varmt välkommen att bli medlem hos oss.

 

Kontakta oss gärna för ett personligt samtal för att få veta mera om vad vi erbjuder och vad vi kan göra för dig, eller om du vill testa ett prova-på-pass.

 

Varmt välkommen!

Träning

Yoga

Massage

InBody

Kost

VÅRA ANLÄGGNINGAR

SALEM/
RÖNNINGE

HISINGS
KÄRRA

Många tror att de tränar bara för att de går till gymmet, eller deltar på olika former av träningspass. Dock är det så att i de allra flesta fall uteblir resultaten år efter år, vilket helt enkelt beror på att träningen de gör inte är effektiv nog. 

 

Vår träning är helt baserad på "best practice" och vetenskap. Inga konstiga övningar, akrobatiska konster och flum, utan riktig styrke- och konditionsträning som passar alla. 

ORD FRÅN DELTAGARE

1/5

BLI MEDLEM

Vi säljer inte gymkort som de gör på vanliga gym, utan vi säljer resultat. Ditt jobb i det hela är att komma på passen, göra det du ska, äta bra mat och återhämta dig.

 

Hos oss kan du träna med coach till en bråkdel av vad det

normalt kostar. Coachen hjälper med tekniken och peppar dig till framgång.

Att träna med coach ger mer resultat, så är det.

Du kan såklart även träna på egen hand och alltid slippa trängsel och väntan.

Kom igång med träningen genom något av våra medlemskap eller börja med boka ett prova-på-pass. 

 Bli medlem

Boka prova-på-pass Rönninge

Boka prova-på-pass Hisings Kärra

Sigill Symbol Arrangörer.png

 Vi erbjuder dig med fysisk aktivitet på recept 10% rabatt på våra ordinarie priser.

Resultat - svart på vitt!

Med InBody får du direkta och precisa mätningar utan konstiga uppskattningar och påhitt. Du får helt enkelt klara besked och en bekräftelse på om du är på rätt väg med din träning och kost eller om det är dags att tänka om.

InBody är den mest precisa på marknaden när det gäller kroppsmätningar. Hela 98,6 procent validerade emot en DEXA-röntgen. 

InBody-mätning

1 mätning - 295 kr

2 mätningar - 495 kr