Resurs 8-100_edited.jpg

InBody-mätning

Resultat - svart på vitt!

Med InBody får du direkta och precisa mätningar utan konstiga uppskattningar och påhitt. Du får helt enkelt klara besked och en bekräftelse på om du är på rätt väg med din träning och kost eller om det är dags att tänka om.

InBody är den mest precisa på marknaden när det gäller kroppsmätningar. Hela 98,6 procent validerade emot en DEXA-röntgen. 

InBody-mätning

295 kr

Resurs 8-100.jpg

Maila oss för att boka InBody-mätning

Få koll på vad din kropp består av!

Du får full koll på vad som är fett, muskler, vätska och ditt viscerala fett (bukfett). Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter. Och den visar ditt BMR – Basic Metabolic Rate – alltså hur många kalorier din kropp förbränner i vilande läge under 24 timmar samt ett dagligt rekommenderat kaloriintag. Med utgångspunkt från det kan vi därefter anpassa ditt kaloriintag för att minska eller öka i vikt.

Varför ska du mäta dig med InBody?

- Du vill få koll på din hälsa på in- och utsidan.

- Du får bevis på om din träning ger resultat.

- Du vill veta om du har en ökad risk för livstilsrelaterade sjukdomar.

- Du vill veta din fettprocent, muskelmassa och bentäthet.

Hur går det till?

Själva mätningen tar mindre än en minut. Mätningen genomförs barfota och tunna kläder, typ t-shirt och tights/shorts, det viktigaste är att du har liknande kläder på dig vid en uppföljning.

För mest exakta resultat rekommenderar vi att du inte ska äta inom två timmar innan samt att du har druckit normalmycket. Du ska heller inte ha tränat innan eller vara stressad. En annan viktig sak är att mäta sig under samma förhållanden vid varje tillfälle.

 

Dina testresultat får du både i pappersform samt i app, där kommer du även att se dina tidigare mätningar.

Vi rekommenderar att det går ca 1-2 månader mellan mätningarna.