Hitta tjänster inom friskvård och hälsa

Finn det du eller ditt företag behöver. Allt från hälsotester, massage, träning och coachsamtal, till kostrådgivning och stresshantering. Om du inte finner det du söker efter vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vi har ett stort kontaktnät av professionella kollegor som gärna ställer upp och ger dig friskvård och hälsa.

Active Wester

Uddevalla

0739773104

Personliga tränare, gruppträning, kostrådgivning

Personliga tränare, gruppinstruktörer, företagspass och kostrådgivning.

Boxen Säffle

Säffle

0763072335

Träning, funktionell fitness

Kraftfull Träning bedriver funktionell träning både inomhus och utomhus på flera orter. Vi har 2st crossfitinspirerade träningsanläggningar, BOXEN SÄFFLE samt BUNKERN HISINGS KÄRRA samt bedriver MILITARY FITNESS OUTDOOR TRAINING.

Hagel och Solsken coaching

Sverige

0738118720

Samtalscoaching

Träffa en högskolecertifierad Coach över videolänk från bekvämligheten i ditt eget hem.
Några exempel på vad jag kan erbjuda dig: sanningssökande, kartläggnin av känslor och kärlek till självet.

Mölnlycke OUTDOOR

Mölnlycke

0735-094677

träning

Vi tränar styrka och kondition i grupp och är alltid utomhus. Det är en träningsform som passar både nybörjare och träningsvana då alla övningar går att anpassa efter var och en. Min passion är att du ska få så bra och utmanande träning som möjligt utifrån din egen nivå. Dessutom är det något alldeles extra att träna i fin miljö i frisk luft tillsammans med härliga människor - skratt, natur och träning, kan det bli bättre?!

Vi ses! Coach Elena ; )

Rönninge Yogastudio

Fiskaruddsvägen 31, 144 62 Uttran

070-595 11 51

yoga

Rönninge Yogastudio är en liten mysig plats där vi erbjuder olika varianter av yoga; Hathayoga, Iyengaryoga, Restorative och Yinyoga. Här finns även yoga för barn. Schemat kan komma att ändras lite från termin till termin. Alla är välkomna!

Träna med Helene

Falun

0706714863

Utomhusträning som Gårdsgympa och Tuff 50+. Skräddarsydd Bootcamp Afterwork Mix.

Aromannas, Falkenberg + distans

Köpmansgatan 4, 311 30 Falkenberg

0720513488

En kort beskrivning. - Varmt välkommen till Aromannas där du kan välja mellan avslappningsmassage, aromamassage, reiki, chakrabalansering och samtalscoachning. Behandlingarna kan ges var för sig eller i kombination. Jag finns fysiskt på Köpmansgatan mitt i centrala Falkenberg men det finns också möjlighet till distanstider för reiki och samtalscoachning. Hör av dig så hittar vi den rätta lösningen för dig.

Bunkern Hisings Kärra

Smedlyckan 6, 425 43 Hisings Kärra

0763072335

Träning, funktionell fitness

Kraftfull Träning bedriver funktionell träning både inomhus och utomhus på flera orter. Vi har 2st crossfitinspirerade träningsanläggningar, BOXEN SÄFFLE samt BUNKERN HISINGS KÄRRA samt bedriver MILITARY FITNESS OUTDOOR TRAINING.

Hälsocoach Cecilia Jägestedt

Tjörns kommun

Träning, stresshantering, PT, kostrådgivning, ACT-coach, MammaMage, löpcoach, massage, samtalscoach. (Om begränsat antal: träning, friskvård, stresshantering.) Med erfarenhet av både elitsatsning i hinderbana och träning för välmående efter utbrändhet vill jag inspirera dig till att använda kroppen, bygga styrka inifrån och att nå just dina mål.

Obstacle Course Training Halmstad - OCT Halmstad

Halmstads Kommun

Gruppträning utomhus året om på Galgberget Halmstad där vi huserar på utegym, backar, trappor. Grundfysen som krävs för OCR, Outdoor Crosstraining och generell grundfys. Samma träning bedrivs för olika lagsporter där krav på att hela kroppen kopplas in som helhet. Blandar Unstable load training och odd object training med intervaller i alla dess former. Alltid i rörelse med varierande pulszoner. Vi är i grunden en träningsgrupp som vuxit där träningen bedrivs på PT-nivå. Gruppen är öppen för alla som vill nå en bättre version av sig själv. Träningen periodiseras med tydlig plan över året så kontinuitet i träningen är ledord. Vi har alla nivåer i gruppen där målet är att samtliga utvecklas och i egen takt.

Sannas Hälsa

Föreningsgatan 9 B

0700063022

LatinoMix Holistisk Coach Avslappning

Gruppträning samt individuella samtal & coaching, Inre & Yttre Hälsa🌿

WellnessGruppen AB

Näverängsvägen 13B, 139 35 Värmdö

070-7197384

Wellnessgruppen startade hösten 2012 med visionen att erbjuda det bästa inom friskvård, hälsa och skönhet - det vill säga Wellness. Hos oss får hela individen plats, inifrån och ut! Klassisk Massage, Idrottsmassage, Avslappningsmassage, Bindvävsmassage, Koppning, PT, Rörlighet/stretch, Träningsprogram, Kostprogram, Coachning, Lashlift, Ögonfransförlängning, Frans & brunfärgade, Vaxning, Spraytan, VärmdöBootCamp, Hinderbana på Värmdö, Företagsevent/Grupp event.

Balkan Medical Massage Centar

Västra Götalandsregionen

0704443255

Massage

Jag heter Boban och är certifierad massage therapist. Jag kommer hemma till dig och erbjuder bara professionella behandlingar (Kiropraktik; Medicinsk massage; Fysioterapi; Idrotts massage; Behandling efter stroke med medicinsk massage). Alla behandlingar är speciellt designade efter dina behov och medicinska tillstånd. Unna sig en massage och kommer din kropp att vara redo för allt.

Doaa Jamal

Göteborg

0762680889

Kostrådgivning, coachning, Motiverande samtal samt

Hej
Jag är utbildad hälsovetare, kostrådgivare och i min verksamhet kan jag erbjuda just dig
Kostrådgivning, coachning, Motiverande samtal samt genomgång av livsmedel/produkter

Mickes hälsa

Vinterstigen 4, 144 40 Rönninge

0736-525755

massage, hälsoutvecklare

Klassisk svensk friskvårdsmassage. Välkommen att boka! Gör även hembesök. Under praktik i behandlandemassage.

Ptbypernilla

Bonäs Sjöväg 100, 792 95 Mora

0706-680636

Certifierad massör PT kostrådgivare gruppträningspass föreläsare kost & träning Ptbypernilla hjälper dig med såväl insidan som utsidan.

Stilla Sinnet

Hälsohuset, Kinnegatan 22, Lidköping

0735081874

Återhämtningsterapi

Återhämtningsterapi för dig som är utbränd eller lever med stressrelaterad ohälsa. Jag erbjuder olika lösningar såsom enskild terapi, gruppsamtal, stress och meditationskurser/klasser samt föreläsningar.

Älgen

Vinterstigen

08521478

Träning

Bästa älgträningen