Maten vi stoppar i oss ger energi till kroppen att fungera, utvecklas och bli starkare. Därför är det viktigt att vi äter rätt saker. Vill du gå ner eller upp i vikt är maten helt central och nödvändig att optimera, även för att få ut det mesta av din träning är kosten en mycket viktig del.

 

Vår kostcoaching ger dig kunskap och resultat!

Kostcoaching för viktförändring och hälsa


För dig som vill ha en nulägesbild av din kost. Vi gör en analys av hur din kost är sammansatt och kan påverka dig. Du får generella tips och råd kring en hälsosam och hållbar kosthållning med lite extra fokus på mat och träning samt att vi räknar ut ditt kaloribehov. Du får även receptförslag för lunch/middag, frukost och mellanmål.

Optimera mera

Optimera Max

För dig som vill satsa lite extra på din hälsa och välmående. Du får en helhetsbild av din kost och en omfattande analys av din kostregistrering, tillgång till ett kostdatasystem med mängder av bra recept samt kostschema/förslag utifrån dina behov önskningar och vad som är nödvändigt för önskat resultat.

 

Under 6 veckor får du veckovis återkoppling av din kostcoach som hjälper dig att hålla fokus och göra bra val. 

Vill du veta mer?

Kostcoach

Mitt fokus är helhetshälsa!

Det betyder goda matvanor, bra träning och tillräckligt med återhämtning. Jag vill coacha dig i att stärka din kropp för att orka med både vardagens utmaningar och dina träningsmål. Goda matvanor ska vara bra för din kropp men även fungera i din vardag. Jag tror inte på dieter utan på hållbara vanor som håller hela livet. 

Information om kostcoach

Liselott Karlsson

Kostvetare, fil. kand.

Lic. Personlig tränare


Du kommer att få en kostcoach som lyssnar och guidar dig till bra och hållbara vanor. Att äta rätt kan upplevas som svårt, men vår erfarenhet säger att man ofta kan göra mycket med ganska små förändringar.

 

Vi tror på bra mat och bra råvaror, som gör dig gott! Inga dieter! Vi vill hjälpa dig att skapa vanor som håller genom hela livet. 
 
Så kommer du igång 
Boka något av våra paket nedan och bli kontaktad av din kostcoach.

Vår kostcoaching ger dig resultat!