top of page

tors 19 nov.

|

Onlinekurs

Vägen till din livsstilsförändring (6 veckor)

En kurs som kommer att ge dig möjlighet till att utveckla strategier och finna din inre motivation, vilket är en nödvändighet för att erhålla en hållbar livsstilsförändring.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vägen till din livsstilsförändring (6 veckor)
Vägen till din livsstilsförändring (6 veckor)

Tid och plats

19 nov. 2020 19:00 – 21:00

Onlinekurs

Gäster

Om evenemanget

Varmt välkommen att delta i en kurs som kommer att ge dig möjlighet till att utveckla strategier och finna din inre motivation, vilket är en nödvändighet för att erhålla en hållbar livsstilsförändring. Kanske har du tidigare gjort försök att skapa en förändring, men av någon anledning inte lyckats fullfölja din plan. Kursen är en personlig resa där du själv står för arbetet vid hållplatserna.

Vanligt är att människor försöker ändra sin situation genom att börja träna, äta bättre eller arbeta mindre, men tyvärr faller många ofta tillbaka i samma gamla vanor igen. Orsaken kan i dessa fall bero på att man saknar de nödvändiga insikterna och verktygen som krävs. När dessa väl är på plats, då är personen utrustad att "börja" eller "sluta" med i princip vad som helst.

Upplägg:

Kursstart: v47 (19 november)

Dag: Torsdagar

Tid: 19:00

Pris: introduktionspris 795:- (ordinarie 995:-)

Kursen innehåller sex onlineträffar där den första är på två timmar och de andra på 1,5 timme vardera, totalt 9,5 timmar. Mellan träffarna arbetar du på egen hand med uppgifter som tillhandahålls.

Kursen leds av utbildade ledare och ett samarbete mella Flexibel Friskvård & Hälsa och Stillasinnet.

Kursmaterial ingår.

Som deltagare får du möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter med andra i gruppen genom ett onlineforum. Kursledaren svarar även på enskilda frågor.

Välkommen ombord på din resa.

Biljetter

  • Livsstilsförändring

    795,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page