20201204_164004_2%20(1)_edited.jpg

VAD HAR FLEXIBEL STYRKA GJORT FÖR DIG?

"Både ökad styrka och rörlighet i hela kroppen. Efter ett komplicerat lårbensbrottet för ca 1,5 år sedan så hade min kropp varit alltför inaktiv innan jag hittade den perfekta träningen utifrån mina förutsättningar."

— Kerstin Börjesson

Styrketräning för dig mellan 40 -150 år

Att styrketräning är extremt hälsosamt och kan förebygga, samt bota flera sjukdomar och tillstånd är väldokumenterat. Styrketräning är viktigt för alla och ju äldre du blir desto viktigare är det.

Flexibel Styrka är ren och skär styrketräning genom effektiva, samt säkra grundövningar. För att även träna hjärtat och konditionen maximalt avslutas varje pass med intervaller på motionscykel.

Flexibel Styrka ger dig bland annat:

- ökad styrka

- bättre kondition

- ökat rörelseomfång

- stabilare leder

- bättre balans

- starkare skelett

- gör dig piggare

Vem kan träna FLEXIBEL STYRKA?

Flexibel Styrka riktar sig till alla, oavsett träningsvana och utgångsläge. Du påbörjar din träning utifrån din nivå och vi hjälper dig att nå nya nivåer inom styrka, funktion och hälsa.

 

Styrketräning har visat sig vara effektivt för att bland annat minska värk och depressioner, sänka blodtryck och ge bättre sömn. Sist men inte minst, om det finns ett ”piller” mot åldrande är det styrketräning.

20201204_164004_2.jpg
20201218_163106(0)_2_edited.jpg

6 eller 12 veckor som kan förändra ditt liv

Flexibel Styrka ger dig personlig träning i liten grupp och allt börjar med att vi tar reda på var du befinner dig, samt lär dig övningarna. Därefter påbörjas din resa mot bland annat ett starkare, hälosammare och piggare jag.

Kom igång nu genom att köpa 6 eller 12 veckor Flexibel Styrka eller boka ett kostnadsfritt prova-på-pass.

Fortsättning

Efter att du genomfört Flexibel Styrka kan du välja att:​

- fortsätta på samma sätt

- träna på egen hand i våra lokaler med 1 timme coaching per månad

Kontakta oss för att delbetala via Klarna.